Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Verzending

Wij bieden een snelle verzending naar alle world.No omzetbelasting, het verzamelen van de beste service, van harte welkom op deze site en vertel uw vrienden en familie, gelukkig winkelen!


Algemeen levertijd is ongeveer 3-7 werkdagen. Bestellingen worden zodra uw bestelling wordt verzonden worden verzonden binnen 48 uur, zal onze klantenservice mailen volgnummers aan u. Heeft u informatie over het niet krijgen van uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Zullen we controleren.

Bestellingen kunnen worden uitgesteld om redenen:

1. "Bill To" en "Ship to" adressen zijn niet hetzelfde.

2. Product stroom niet op voorraad is.

3. Orde is in afwachting van een credit goedkeuring en monitoring.

Terugkeer en Exchange-beleid

Als groothandel en detaillist, het is onze business te lang zakelijke relatie met klanten te onderhouden.

Ik hoop dat je kunt begrijpen dat we alleen kunnen accepteren rendement voor vervanging of terugbetaling om de volgende redenen:

1. Verzenden fouten

2. Beschadigde artikelen

3. Ontevredenheid (zie details)

Over "Ontevredenheid", laten we de grootte of ruil andere stijl: binnen 3 dagen, vergeet dan niet om ons uw naam en order ID wanneer u wilt andere maat of kleur te wisselen. als de ander item prijs hoger is, moet u de extra kosten te betalen en ook voor restocking fee, betalen de scheepvaart door Western Union. Als terugkeer item, scheepvaart, restocking fee en een 15% niet-terugbetaalbare credit card betaling wordt afgetrokken van het geleende bedrag.

Bestelling annuleren Beleid

Om uw bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice na je bestelling binnen 6 uur vóór punt niet levering. Zo jammer dat we niet bestellen als het schip kunnen ze opheffen. Bedankt voor uw begrip. Als u uw bestelling te annuleren, let dan op onze terugkeer beleid. 15% niet-terugbetaalbare credit card betaling wordt afgetrokken van het geleende bedrag.


Aandacht:

1. Alle retourneren of ruilen goederen, dienen hun oorspronkelijke staat te houden niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

2. U moet contact opnemen met onze klantenservice binnen 3 dagen wanneer u uw item.

Hoop dat we kunnen begrijpen elkaar. Heeft u vragen dan kunt u ons mailen; We zal aanwezig zijn om alle zakelijke en samen met u om het op te lossen.